Tule mukaan

Leppävaaran Pallo tarjoaa 5-vuotiaille tytöille ja pojille mahdollisuuden aloittaa jalkapalloon tutustumisen jalkapallokoulussa. Myös vanhemmat lapset voivat aloittaa jalkapallokoulussa tai siirtyä suoraan oman ikäluokkansa harjoituksiin. Mukaan voi tulla koska tahansa.

Harjoituksiin riittää aivan aluksi urheilullinen varustus ja esim. lenkkikengät. Ensimmäiset pakolliset varustehankinnat ovat jalkapallokengät ja -sukat (valkoiset) sekä säärisuojat.

Haluatko mukaan? Alkuun pääset ottamalla yhteyttä oman ikäluokkasi yhteyshenkilöön.

 

LePan jäsenmaksu 2020 kaudella on 155€ (1.8. jälkeen aloittavalta 80€), jäsenmaksu pitää sisällään:

-seuran yleishallinnon palvelut (Myclub-alusta, toimistoinfra, tilitoimisto ja laskutuspalvelut) 

-seuran toimihenkilöiden tuen (toiminnanjohtaja ja valmennuspäälliköt)

-ottelumaksut sarjapeleistä (Espoon Liiga nuorimmilla, piirisarja vanhemmilla) sekä tuomarikustannukset sarjapeleistä

-osallistumisoikeuden seuran maksuttomiin tapahtumiin (valmentaja- ja toimihenkilökoulutukset, vapaamuotoiset tapaamiset

-mahdollisuuden ääneen syys- ja kevätkokouksessa

 

 

LEPPÄVAARAN PALLON TUKEMINEN:

 

Kannatusjäsenyys

LePa:n toimintaa voit tukea liittymällä seuran kannattajajäseneksi. Kannattajajäsenyyden hinta on 50€ tai 65€. Valitsemalla 50€ jäsenyyden voit valita itsellesi, joko LePa fani-kaulahuivin, - kannatuslipun tai t-paidan (harmaa tai Fuchsian punainen). Valitsemalla 65€ jäsenyyden saat lisäksi LePa fani-hupparin (harmaa tai Fuchsian punainen). Paidat ja kokotaulukot löydät täältä.

Liity 50€ Kannattajajäseneksi täältä.

Liity 65€ Kannatusjäseneksi täältä.

 

Lahjoitukset

Leppävaaran Pallo ottaa kiitollisuudella vastaan lahjoituksia yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä. Lahjoitukset menevät lyhentämättömänä juniorijalkapalloilun hyväksi.

Lahjoituksen voit tehdä tilille: FI24 5780 4120 0481 18

 

Yhdessä vahvemmat - seurayhteisökampanja

Yhteistyössä on voimaa, mutta tällä hetkellä koko seuratoiminta on ennennäkemättömien haasteiden edessä. Pohjois-Espoon PonnenKauklahden PyrinnönFC Kasiysin ja Leppävaaran Pallon toimintaa voit tukea nyt ostamalla FC Espoon kausikortin hintaan 45 €samalla saat tilaukseen valita haluamasi kasvattajaseuran (tai FC Espoon) kaulahuivin. Halutessasi voit tilata useammankin huivin eri kasvattajaseuroilta.

Kausikortin ja huivin tilauksen voit tehdä täältä:

https://www.fcespoo.fi/seura/seurayhteisossa-yhdessa-vahvemma/

Tämän kampanjan tuotto käytetään lyhentämättömänä koko seurayhteisön junioritoiminnan tukemiseen ja edelleen kehittämiseen.