Harjoitusvuorot

LePa harjoittelee kesäkauden vuoroilla ma 8.4.-13.10.2019 välisen ajan LePa Areenan ja urheilupuiston TN2 kentällä.

 

Poikkeuksia vuoroihin:

-la-su 24.-25.8. TN2 kentällä FC Espoo-Cup

-la-su 28.-29.9. TN2 kentällä Espoon Liigan lopputurnaus

-la 5.10. LePa Areenalla Tyttöjen Rush-harrasteturnaus

 

Vuorot jakelussa ikäluokille sportshifter-sivustoilla.

 https://sportshifter.com/#/login 

 

käyttäjätunnus: lepa@sportshifter.com  

salasana: kesa2017 

 

valitse oma ikäluokka ja näet vuorot shifter-kalenterissa. 

 

Hallin käyttösääntöjä, päivityksiä 2018-2019 talveen:

Seuran johdon ja työntekijöiden kesken on päätetty seuraavaa ensi talven hallin käytöstä. Vapaaharjoittelijoita voi hallissa olla tilan sallimissa puitteissa klo 13-18 sekä klo 20-22 välillä. Sen sijaan ruuhkaisimpina klo 18-20 välillä hallissa ei ensi talvena saa olla ketään ylimääräisiä harjoitusalueella. Lämmittelyalueella LePan pelaajat voivat klo 18-20 aikana olla vain mikäli siinä lämmittelevät ja tai oheisharjoittelevat antavat tilaa. Kenttäalue on kuitenkin tällöin 100% siinä harjoittelevien ikäluokkien käytössä, ei ketään ylimääräistä ko. aikaan. Vanhemmat tullaan edelleen ohjaamaan hallin vasemmalle sivustalle, ja harjoittelevat ryhmät, varusteet ja pelikassit sekä muut joukkueen taustat oikealle sivustalle hallin sisäänkäynnistä.

 

Kunnioita aina edellisen vuoron käyttäjää! Lämmittelyt aina kenttäalueen ulkopuolella kun vain mahdollista ja silloinkin kun kentällä on tilaa KYSY edellisen ryhmän valmentajalta voiko kentälle tulla.


Käytäntö vuoroissa ellei erikseen jotain muuta ole maninittu: vanhempi ikäluokka harjoittelee aina sisääntulosta kauimmaisella puolikkaalla, ja nuorempi ikäluokka sisääntuloa lähempänä. Valmentajat voivat luonnollisesti keskenään sopia poikkeuksista halutessaan.

Vanhempien paikka hallissa on selvästi kenttärajojen ulkopuolella hallin pitkällä sivulla (samalla sivulla missä reput ja kassit pidetään myös siististi rivissä), ei päädyn lämmittelyalueella!

 

Hallissa on juuri nyt 6 kpl pikkumaaleja, jotka jaetaan käytännössä kolmanneksittain 2 kpl jokaiselle. Puolikkaan kentän vuoroilla kummallakin ryhmällä käytettävissä on 3 pikkumaalia. Lisäksi hallissa on 2 kpl normaaleja juniorimaaleja sekä 2 kpl isoja maaleja.

 

Lämmittelyaluetta tulee käyttää tarkasti sovitut 20min ennen ja 20 min jälkeen oman vuoron yhteydessä. Näin annetaan kentällä olevalle ryhmälle mahdollisuus harjoitella rauhassa sille kuuluvalla koko alueella. Jos tilaa näyttää jossain kohtaa hallia olevan erikseen, kysy joka kerta kuitenkin ryhmän valmentajalta ennen kuin tilaa käytätte! Tämä on Lepalaista valmentajien välistä kunnioittamista!

 

Halli jakaantuu kolmeen 5v5 kenttään poikittain, sekä 8v8 kenttään (keltaiset rajat) ja isompaan 8v8 kenttään (valkoiset rajat) aloituspisteineen ja maalin keskikohtineen. Vastustajille on syytä ilmoittaa ennen pelejä, että pukukoppeina otteluihin toimivat liikuntahallin kopit, joissa myös siis vesipisteet. Kaikkein leveimmillä rajoilla pelatessa tulee huomioida ettei sivurajoja heitetä melko matalalla oleviin hallin valaisimiin, vaan siirrytään vaikka tarvittaessa metri kauemmaksi.