FC Espoo

FC Espoo toimii kilpaurheiluseurana ja edustusjoukkueena sen kasvattajaseuroille eli LePa:lle, KaPy:lle , FC Kasiysille ja PeP:lle.. Kaudella 2017 FC Espoon miesten edustusjoukkue pelaa Kakkosessa ja naisten joukkue myös Kakkosessa. Seurassa toimivat myös tavoitteelliset A-, B-, C- ja D-juniorit.

D-junioreille ja vanhemmille LePa:ssa on tai tulee olemaan myös omat haastejoukkueensa, joissa kilpailulliset tavoitteet eivät aina ole etusijalla. Jokaiselle pelaajalle annetaan mahdollisuus jatkaa jalkapalloharrastustaan säännöllisesti noin 2-4 kertaa viikossa harjoittelevissa joukkueissa.

LePa:n tavoitteellisissa ryhmissä pelanneet voivat jatkaa kilpaurheilu-uraansa FC Espoossa, johon tällä hetkellä D-juniori-iässä (12 v) kootaan ko. ikäluokan taitavimmat ja motivoituneimmat pelaajat ja heistä muodostetaan kilpailullisia ryhmiä.

FC Espoo United -joukkueet toimivat FC Espoon kilparyhmien haastejoukkueina. Kaudella 2017 United-joukkueita löytyy B16/17, C15, C14 ja D13 ikäluokista. Joukkueet pelaavat FC Espoon väreissä.