Joukkupelaaja-ryhmä

Joukkuepelaaja-paketti

Esittely LePan:n verkkosivuilla (logo, yhteystiedot, linkitys omille sivuille. Esittelyteksti max 500 kirjainta.

Veroton hinta 295€

 

 

 

RAVINTOLA BASE 

https://ravintolabase.fi/lounas/

 

Kauppakeskus Sellossa sijaitseva, viinikellarityyppisesti sisustettu Ravintola Base on leppävaaralaisen perheyrityksen ravintola, joka on auki viikon jokaisena päivänä.

Base on tavanomaisesta poikkeava kauppakeskusravintola. Nauti alusta lähtien itse tehty kotiruokalounas – tai ruokaile gourmet-tasoisesti aamusta iltaan kansainvälisen à la carte –listan antimia miellyttävässä, kodikkaassa ja rauhallisessa ViiniBasessa.

Iltaisin Basen baari muuttuu leppävaaralaisten yhteiseksi olohuoneeksi.

 

 

MILI’S FOOD & CAFÉ

Leppävaaran jäähallin Warrior Areenan, Matinkylän jäähallin sekä Tapiolan harjoitusjäähallin yhteydessä toimiva kahvila-ravintola tarjoaa monipuolisia palveluita jäähallien ja urheilupuistojen käyttäjille, ulkoilijoille sekä muille hyvän ruoan ja palvelun arvostaville asiakkaille.

Meille sydämen asia on huomioida urheilijan ravitseva ruokavalio, joka on laadukas, järkevästi koostettu ja joka on terveenä pysymisen, harjoittelussa jaksamisen, kehittymisen ja kilpailussa pärjäämisen kannalta erittäin tärkeässä roolissa.

Meiltä löytyy urheilijalle ravitsevat lämpimät annokset ja välipalat ajasta riippumatta nopeallakin palvelulla. Ryhmäruokailujen tilaukset ennakkoon lyhyelläkin varoitusajalla.

Reippaan ulkoilun jälkeen voi kahvilassa nauttia maittavista kahviotuotteista. Voit myös tilata kokouksiin tai juhliin suolaiset ja makeat leivonnaiset sekä buffettarjottavat.

Ystävällisesti, 

Marica Ahlroth

+358 40 506 5051


 

MILIKSEN RAVITSEVIEN TUOTTEIDEN VERKKOKAUPPA AVOINNA

www.milisfood.fi

Kotisivuilta löytyy myös TIETOSUOJASELOSTE

Olemme Facebookissa, Instagramissa, Pinterestissä milisfood

 

Myynti- ja tuotetiedustelut info@milisfood.fi

+358 40 506 5051 (Ark. 9-15)