Kumppanit

Tähtipelaaja-ryhmä:

 

 

Rush Trampoliinipuisto

 

Rush trampoliinipuisto tarjoaa kaikille huikean ja lentävän elämyksen.

Rusheissa on tarjolla tuhansia neliömetrejä lentävää seikkailua, haasteita ja jännitystä. Monipuolisilla trampoliineilla saat hien virtaamaan, sykkeen korkealle ja suupielet korviin asti. Rushit löytyvät sekä Helsingistä että Vantaalta.

 

Pari video-esittelylinkkiä

https://www.youtube.com/watch?v=JY5zHI7i21E

 

https://www.youtube.com/watch?v=qIdxTEHIblk

 

Linkki verkkosivuille

www.rushfinland.fi 

 

Lepa EDUT RUSHISSA:

1. Seuroille ryhmähyppyvaraukset erikoishinnoin:

1h 10€ /hlö

1,5h 13€ /hlö

Hyppytunnille varattavissa Rush hyppyohjaaja hintaan 60€/h. Ohjaajan opastuksella Rushin aktiviteeteista saa parhaan hyödyn irti. Esim.

Dodgeball turnaus on aina hyvä ja hikinen vaihtoehto!

 

2. Rush-päättärit

Seuran tai joukkueen päättärit tai kauden startti Rushissa on pomminvarma tapa hitsata porukkaa yhteen hauskan tekemisen kautta. Voit varata hyppyjen yhteyteen myös huoneen / huoneita esim. palaveria tai muuta yhteistä tilaisuutta varten. Päättäreiden yhteydessä huonehinta 30€/h (16 hlö). Huoneita on useita, kysy lisää suurempien ryhmien tapauksessa.

 

3. Jäsenkorttiyhteistyö

Lepan jäsenille 20% alennus normaaleista hyppylipuista, sarjalipuista ja kausareista seurakorttia näyttämällä tai mainitsemalla että on Lepan jäsen (ei koske synttäreitä).

 

 

Sellon Katse Optikko

 

Jäsenetuna Lepan jäsenille: Silmälasit -20%, aurinkolasit -10%, piilolinssit + piilolinssinesteet -10%.

 

  "Olemme pieni yksityinen optikkoliike Leppävaarassa, Kauppakeskus Sellon toisessa kerroksessa. Palvelemme laajoilla aukioloajoilla, ja luoksemme on helppo tulla. Meiltä löydät silmälasit, aurinkolasit, piilolinssit ja paljon muita tuotteita. Meillä sinua palvelevat Jaana, Tauno ja Tuulia ?

 

Näöntutkimukseen pääset joustavasti oman aikataulusi mukaan.

Näöntutkimus sisältyy aina silmälasien hintaan. Meillä onnistuu myös piilolinssien sovitus ja työnäkötarkastukset.

 

Haluamme tehdä silmälasien ostamisesta helpompaa ja mukavampaa.

Autamme mielellämme kehysvalinnassa, mutta valikoimaamme voit tutustua myös yksin tai makutuomarin kanssa. Usein asiantuntijan apu tekee kuitenkin valinnasta yksinkertaisempaa.

 

Panostamme valikoimamme monipuolisuuteen, nopeaan ja joustavaan palveluun sekä laadukkaisiin tuotteisiin. Haluamme myydä laseja käyttöön, emme pöytälaatikkoon. Siksi meillä ei ole pakko ostaa kaksia tai useampia laseja, vaan teemme aina tarjouksen tarpeidesi mukaan.

 

Yksitehot saat 3-6 arkipäivässä ja monitehot 1-2 viikossa.

Tarvittaessa yksitehojen pikatoimitus jopa vuorokaudessa. Tervetuloa meille!"

 

  Linkki: www.sellonkatse.fi

 

  Ajanvaraus: www.sellonkatse.fi/ajanvaraus

 

Sellon Katse Optikko

Leppävaarankatu 3-9

02600 Espoo

09-5864771

optikko@sellonkatse.fi

www.sellonkatse.fi

www.facebook.com/sellonkatse

 

 

 

 

Joukkupelaaja-ryhmä:

 

 

MILI’S FOOD & CAFÉ

Leppävaaran jäähallin Warrior Areenan, Matinkylän jäähallin sekä Tapiolan harjoitusjäähallin yhteydessä toimiva kahvila-ravintola tarjoaa monipuolisia palveluita jäähallien ja urheilupuistojen käyttäjille, ulkoilijoille sekä muille hyvän ruoan ja palvelun arvostaville asiakkaille.

Meille sydämen asia on huomioida urheilijan ravitseva ruokavalio, joka on laadukas, järkevästi koostettu ja joka on terveenä pysymisen, harjoittelussa jaksamisen, kehittymisen ja kilpailussa pärjäämisen kannalta erittäin tärkeässä roolissa.

Meiltä löytyy urheilijalle ravitsevat lämpimät annokset ja välipalat ajasta riippumatta nopeallakin palvelulla. Ryhmäruokailujen tilaukset ennakkoon lyhyelläkin varoitusajalla.

Reippaan ulkoilun jälkeen voi kahvilassa nauttia maittavista kahviotuotteista. Voit myös tilata kokouksiin tai juhliin suolaiset ja makeat leivonnaiset sekä buffettarjottavat.

Ystävällisesti, 
Marica Ahlroth
+358 40 506 5051

 
MILIKSEN RAVITSEVIEN TUOTTEIDEN VERKKOKAUPPA AVOINNA
www.milisfood.fi
Kotisivuilta löytyy myös TIETOSUOJASELOSTE
Olemme Facebookissa, Instagramissa, Pinterestissä milisfood

 
Myynti- ja tuotetiedustelut info@milisfood.fi
+358 40 506 5051 (Ark. 9-15)

 

 

Peruspelaaja-ryhmä:

 

 

 

 

 

Liitä plussakorttiisi LePan tunnus. Ei vaikutusta omiin etuihin, mutta seurasi hyötyy.


Kirjaudu Oma K-Plussaan osoitteessa www.plussa.com. Valitse aluksi kohta rekisteröidy ja kirjaa omat tietosi. Rekisteröinnin jälkeen valitse Omat tiedot -kohdan alta Sponsorointi ja syötä kenttään LePan koodi SP0216 (Huom! 0= nolla). Kauppias tukee Leppävaaran Pallon toimintaa kaikista ostoistasi jotka tehdään seuraavissa liikkeissä:

  •  K-Supermarket Leppävaara (Galleria)
  •  K-Market Sello (Pysäköintitason kerroksessa, EI Citymarket) 

Tukemiseen ei liity ostorajoitteita, eikä osallistuminen vaikuta millään lailla talouden omiin plussa-tuottoihin. Osallistuva saa KAIKKI plussa-edut, kuten ennenkin.

Kauppias tulouttaa seuralle sovitun sponsoriosuuden merkityillä korteilla tehdyistä kokonaisostoista. Kauppias ei saa talouskohtaista dataa kortin käytöstä.

Pyydä mukaan naapurit, tuttavat ja kaikki, jotka haluavat olla tukemassa arvokasta toimintaamme junioreiden hyväksi.

Myös veikkaamalla voit tukea seuraamme!

Pelaamalla veikkauspelisi seuramme sivujen kautta tuet seuramme toimintaa ja samalla saat ajankohtaiset uutiset seuramme toiminnasta. Katso lyhyt video, jossa opastetaan miten pääset mukaan ja klikkaa sitten Veikkauksen logoa ja pelaa! Tässä linkki videoon 

Kannusta myös tuttavia, työkavereita, isovanhempia jne. rekisteröitymään Veikkauksen verkkopelaaksi sivujemme linkin kautta. Veikkaus maksaa LePalle osuuden jokaisesta sivujemme linkin kautta pelatusta pelistä.

Lahjoitukset

Leppävaaran Pallo ottaa kiitollisuudella vastaan lahjoituksia yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä. Lahjoitukset menevät lyhentämättömänä juniorijalkapalloilun hyväksi.

Lahjoituksen voit tehdä tilille: FI1380207710287826  

Kannatusjäsen (vanhemmat, tuttavat, sukulaiset,...)

Kannatusjäseneksi voit liittyä täällä. Kannatusjäsenmaksun suuruus on 10 Euroa.

Kannatusjäsen on myös seuran jäsen. Joidenkin avustusten ja vuorojen saamisessa suuri kokonaisjäsenmäärä on eduksi, joten liittymällä kannatusjäseneksi tuet toimintaamme myös välillisesti.

 

Mekin kuulumme Urheiluperheeseen.

Liity sinäkin !

https://urheiluperhe.fi