Kumppanit

Kumppaniksi LePan kanssa? Junioriotoiminnan tukemiseen meillä on kolme ryhmää, joista löytyy lisää vasemmalta linkeistä.

 

TÄHTIPELAAJARYHMÄ (tarkemmin vasemmalta)

 

Rush Trampoliinipuisto

Rush trampoliinipuisto tarjoaa kaikille huikean ja lentävän elämyksen.

Rusheissa on tarjolla tuhansia neliömetrejä lentävää seikkailua, haasteita ja jännitystä. Monipuolisilla trampoliineilla saat hien virtaamaan, sykkeen korkealle ja suupielet korviin asti. Rushit löytyvät sekä Helsingistä että Vantaalta.

 

Sellon Katse Optikko

Jäsenetuna Lepan jäsenille: Silmälasit -20%, aurinkolasit -10%, piilolinssit + piilolinssinesteet -10%.

 

K-Supermarket Leppävaara

Kirjaudu Oma K-Plussaan osoitteessa www.plussa.com. Valitse aluksi kohta rekisteröidy ja kirjaa omat tietosi. Rekisteröinnin jälkeen valitse Omat tiedot -kohdan alta Sponsorointi ja syötä kenttään LePan koodi SP0216 (Huom! 0= nolla). Kauppias tukee Leppävaaran Pallon toimintaa kaikista ostoistasi jotka tehdään seuraavissa liikkeissä:

  •  K-Supermarket Leppävaara (Galleria)
  •  K-Market Sello (Pysäköintitason kerroksessa, EI Citymarket) 

 

JOUKKUEPELAAJARYHMÄ (tarkemmin vasemmalta)

 

MILI’S FOOD & CAFÉ

Leppävaaran jäähallin Warrior Areenan, Matinkylän jäähallin sekä Tapiolan harjoitusjäähallin yhteydessä toimiva kahvila-ravintola tarjoaa monipuolisia palveluita jäähallien ja urheilupuistojen käyttäjille, ulkoilijoille sekä muille hyvän ruoan ja palvelun arvostaville asiakkaille.

 

 

JOUKKUEPELAAJARYHMÄ (tarkemmin vasemmalta)​

 

 

Myös veikkaamalla voit tukea seuraamme!

Pelaamalla veikkauspelisi seuramme sivujen kautta tuet seuramme toimintaa ja samalla saat ajankohtaiset uutiset seuramme toiminnasta. Katso lyhyt video, jossa opastetaan miten pääset mukaan ja klikkaa sitten Veikkauksen logoa ja pelaa! Tässä linkki videoon 

Kannusta myös tuttavia, työkavereita, isovanhempia jne. rekisteröitymään Veikkauksen verkkopelaaksi sivujemme linkin kautta. Veikkaus maksaa LePalle osuuden jokaisesta sivujemme linkin kautta pelatusta pelistä.

 

Lahjoitukset

Leppävaaran Pallo ottaa kiitollisuudella vastaan lahjoituksia yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä. Lahjoitukset menevät lyhentämättömänä juniorijalkapalloilun hyväksi.

Lahjoituksen voit tehdä tilille: FI1380207710287826  

 

Kannatusjäsen (vanhemmat, tuttavat, sukulaiset,...)

Kannatusjäseneksi voit liittyä täällä. Kannatusjäsenmaksun suuruus on 10 Euroa.

Kannatusjäsen on myös seuran jäsen. Joidenkin avustusten ja vuorojen saamisessa suuri kokonaisjäsenmäärä on eduksi, joten liittymällä kannatusjäseneksi tuet toimintaamme myös välillisesti.

 

 

Mekin kuulumme Urheiluperheeseen.

Liity sinäkin !

https://urheiluperhe.fi