Viikonloppuna 28.-29.9. Espoon Liigan lopputurnaus

23.9.2019

Tulevana viikonloppuna pelataan TN1, TN2 ja LePa Areenan kentillä Espoon Liigan lopputurnaus ikäluokissa 2010-2013 syntyneet.

Kaikki ottelut löytyvät tulospalvelusta https://ellopputurnaus.torneopal.fi/

Otteluiden tuloksia ei kirjata eikä julkaista.

 

Huomioitavaa:
 

Alkulämmitellyt pitää suorittaa siten, ettei häiritä pelaavia joukkueita. Hyviä lämmittelyaleita löytyy esim tekonurmi I viereiseltä juoksusuoralta ja tekonurmi II ympäröivältä viheralueelta. LePa-Areenan lämmittelyalue on heti vasemmalla kentälle tultaessa. Ottelukaavioon merkitty kotijoukkue lainaa pelipallon (pumpatun!) kuhunkin otteluun. Ottelukaavioon merkitty kotijoukkue myös aloittaa ottelun. Vierasjoukkue laittaa päälleen tarvittaessa liivit tai varapelipaidan, jos pelipaidat ovat samanväriset.

 

Tulkaa oikean kentän läheisyyteen viimeistään viisi minuuttia ennen otteluohjelmaan merkittyä alkamisaikaa ja olkaa valmiina aloittamaan pelit ohjelman mukaan.

 

Ottelun jälkipalaverit pyydetään suorittamaan muualla kuin aivan kentän laidalla, jotta seuravat joukkueet pääsevät aloittamaan pelinsä ajoissa ja rauhassa.

Peliaika turnauksessa on 2x15 min. Puoliaika kestää vain noin 1-2 min!

Pysyäksemme aikataulussa, pelinohjaaja voi tarvittaessa tinkiä peliajasta! Muistakaa, että iso osa pelinohjaajista on aloittelevia ohjaajia, kentällä pelaavien pelaajien tapaan.

Huom! Jos pelinohjaajaa ei jostain syystä ilmesty kentälle, pyydämme ilmoittamaan siitä mahdollisimman pian puhelimitse turnaustoimistoon (puhelinnumero lauantaina 040-7080902 ja sunnuntaina 045 277 0005). Aloittakaa kuitenkin ottelu ohjelman mukaan ja sopikaa varapelinohjaajasta pelaavien joukkueiden kesken.
 

Turnauksessa noudatetaan Kaikki Pelaa 2019 sääntöjä. Kaikki pelikentät on numeroitu ja opastettu.Yleisön pitää pysyä tekonurmialueen reunoilla! Nurmialue tarkoitettu vain pelaajille ja joukkueen taustahenkilöille. Jokainen joukkue vastaa omasta huollostaan ja mahdollisista vammojen ensiavusta.

 

Turnaustoimisto sijaitsee Leppävaaran Stadionin kahviossa 2 krs:ssa. Joukkueiden ei tarvitse ilmoittautua erikseen toimistoon. Espoon Liigan diplomit voi käydä noutamassa joukkuekohtaisesti turnaustoimistosta. Mitään muita palkintoja (esim tsemppari) turnauksessa ei jaeta. Pelin jälkeen pelinohjaaja jakaa vihreät kortit.
 

Leppävaaran Stadionin ja LePa Areenan pukukopit ja WC:t ovat joukkueiden käytettävissä. Jos sataa, stadionin katsomoa voi myös käyttää sateensuojana. Pukukopit ovat tarkoitettu vain nopeaa varusteiden vaihtoa varten. Stadionin I kerroksen käytävä ei ole joukkueiden käytössä.

 

Ajo Leppävaaran Urheilupuistoon ja viralliselle P-paikalle tapahtuu Vanhan Maantien puolelta.

 

Turnausbuffetti toimii urheilupuiston stadionin edessä tekonurmi I kulmauksessa. Turnausbuffetista huolehtii FC Espoon D12 tytöt.

 

Mahdolliset kysymykset pyydän lähettämään sähköpostitse.

 

LePa & FC Espoo toivottaa kaikille hyvää turnausta!