LePa ja Milis Food & Cafe syventävät yhteistyötään

7.3.2019 klo 10:30


LePa ja jäähallin kahvion Milis Food & Cafe syventävät yhteistyötään vuonna 2019. Milis toimii LePan jalkapalloleirien muonittajana tuttuun tapaan myös talven, kesän ja syksyn leireillä. Lisäksi Mili`s tulee entistä selvemmin näkyviin myös uudistuvan LePa Areenan ympäristössä. "Tämä on meille helppo ja hyvä kumppanuuden syventäminen, yhteistyö on ollut jo tähän asti toimivaa ja odotamme sen vain tästä jatkossa paranevan. Laadukas ja ravinteikas leiriruokailu on yksi tärkeä osa seuraleirien onnistumisen taetta" kertoo toiminnanjohtaja Mikko Taivassalo uudesta sopimuksesta.

 

MILI’S FOOD & CAFÉ

Leppävaaran jäähallin Warrior Areenan, Matinkylän jäähallin sekä Tapiolan harjoitusjäähallin yhteydessä toimiva kahvila-ravintola tarjoaa monipuolisia palveluita jäähallien ja urheilupuistojen käyttäjille, ulkoilijoille sekä muille hyvän ruoan ja palvelun arvostaville asiakkaille.

Meille sydämen asia on huomioida urheilijan ravitseva ruokavalio, joka on laadukas, järkevästi koostettu ja joka on terveenä pysymisen, harjoittelussa jaksamisen, kehittymisen ja kilpailussa pärjäämisen kannalta erittäin tärkeässä roolissa.

Meiltä löytyy urheilijalle ravitsevat lämpimät annokset ja välipalat ajasta riippumatta nopeallakin palvelulla. Ryhmäruokailujen tilaukset ennakkoon lyhyelläkin varoitusajalla.

Reippaan ulkoilun jälkeen voi kahvilassa nauttia maittavista kahviotuotteista. Voit myös tilata kokouksiin tai juhliin suolaiset ja makeat leivonnaiset sekä buffettarjottavat.