LePa ja Rush Finland yhteistyöhön

28.2.2019

Leppävaaran Pallo ry ja Rush Finland ovat solmineet yhteistyösopimuksen koskien vuotta 2019. Molemminpuolinen tavoite yhteistyössä on lasten monipuolisen liikuttamisen mahdollistaminen yhä paremmin alueen lapsille. Rush trampoliinipuisto tarjoaa kaikille huikean ja lentävän elämyksen aivan Leppävaaran kupeessa, Valimon juna-asemalla vain minuuttien matkan päässä Leppävaaran asemalta. Rush Trampoliinipuisto avasi ovensa Helsingissä vuonna 2016 ensimmäisenä pohjoismaisena trampoliinipuistona, ja täydensi tarjontaan seuraavana vuonna Vantaan Tammiston puistolla.

 

”Rush on juuri oikeanlainen kumppani LePalle, joka kaikessa toiminnassaan haluaa tukea lasten liikkumista ja monipuolisuutta. Rush:in palvelut tukevat sekä kilpapelaajapolun harjoittelijoita, että satoja seuramme nuoria harrastajia jotka haluavat nauttia niin jalkapallosta kuin hauskasta liikunnasta” -toteaa LePan toiminnanjohtaja Mikko Taivassalo iloisena uudesta kumppanuudesta.

 

Puistojen tarjonta on erittäin monipuolinen, ja ne tarjoavatkin erilaisia mahdollisuuksia lähes kaikille.

– Puistoista nauttivat varmasti kaikki perheen pienemmistä aina aikuisiin, kuntoilijoista himotreenaajiin sekä vapaa-ajan viettäjistä temppuilun ammattilaisiin asti. Puistot soveltuvat kaikille ikään ja taitotasoon katsomatta, joten toivommekin LePan jäsenien löytävän tiensä puistoihimme runsain määrin. Pystymme tarjoamaan joukkueille myös harjoitusmahdollisuuksia valmistautumiskauteen, ja toisaalta taas muun muassa synttäreiden ja firmaryhmien järjestäminen ovat erikoisalaamme, kertoo puolestaan Rush Finlandin toimitusjohtaja Mikko Vihersalo.

 

Rush tulee konkreettisesti näkymään seuran arjessa LePa Areenan kentän ympärillä banderollein sekä tulee olemaan la 7.10.2019 järjestettävän tyttöjen turnauksen pääkumppani. Lisäksi LePan jäsenet tulevat saamaan kevään aikana käyttöönsä etukupongit joita voi hyödyntää tutustumalla Rush-Helsingin tai Rush-Vantaan Valimon trampoliinipuistoon.

 

Rush esillä nyt myös LePan kumppanit sivuilla tarkemmin https://www.leppavaaranpallo.com/kumppanit/ ja Rushin omat sivut https://rushfinland.fi/

 

 

 

Mikko Taivassalo

Toiminnanjohtaja

Leppävaaran Pallo ry