Esittelyssä uusia seuratyöntekijöitä syksyltä: Antoni Dagaa

17.1.2019

Toimitus sai kiinni LePassa lokakuusta 2018 asti työskennelleen Antoni Dagaan ja rupatteli hetken mikä "Toni" on miehiään. Alla rupattelun satoa, vielä kerran tervetuloa mukaan LePalaiseksi.

 

Moi, ja hyvää alkanutta vuotta 2019. Miten uusi vuosi on lähtenyt liikkelle?

  • Vuosi on lähtenyt käyntiin mukavasti ja heti kunnon tekemisen meiningillä. Pelejä ja turnauksia tulee jo heti vuoden alkuun paljon

mikä on hyvä alku vuodelle. Heti vuoden vaihteesta päästään tositoimiin.

 

Aloitit syksyllä työt LePassa, kerro lyhyesti oma lajitaustasi eli oma pelaaja- ja valmentajakokokemuksesi?

  • Olen pelannut noin 16 vuotta kilpatasolla jalkapalloa ja olen pelannut myös koripalloa pitkään toisena lajina. Valmentamisen aloitin 2009 HJK:n kaupunginosa joukkueessa ja sen jälkeen olen toiminut vastuuvalmentajana PPJ.ssä P01, P04 sekä Ikäluokka vastaavana P05 Joukkueessa. Valmennuskokemusta minulla löytyy siis noin kymmenen vuotta.

 

Missä töissä olet ollut ennen tätä pestiä LePassa?

  • Valmentamisen lisäksi toimin viimeisinä vuosina Rahoitus alalla myyntitiimin vetäjänä.

 

Mitä olet aiemmin opiskellut ja ennen kaikkea oppinut?

  • Ennen siirtymistä LePaan olin sijoittunut Rahoitus alalle joten koulutus ja opiskelut olivat Liiketalous ja Johtaminen. Palloliiton koulutuksien lisäksi olen päässyt tutustumaan Ekkono-valmennusmetodiin.

Mitä omaan työnkuvaasi kuuluu tällä hetkellä?

  • Toimin vastuuvalmentajana Lepan poikien 09 Kilpa Joukkueessa ja FC Espoon 07 Joukkueessa. Lisäksi toimin ohjaajana Lepa:n Veräjäpellon koulun iltapäiväkerhossa.

 

Mitä ajatuksia sinulla on LePan toiminnan kehittämisestä omilla vastuualueillasi?

  • Haluan varmistaa että tehdään asiat laadukkaasti kuitenkin pilke silmäkulmassa ja sitä kautta tarjota hyvät mahdollisuudet olla osana tulevaa Suomi futiksen suuntaa.

Toivon mukaan työni kautta saan pelaajille intohimon lajia kohtaan ja urheilulliset elämäntavat osana liikunnallista elämäntapaa.

 

Kerro vielä loppuun oma suosikkijoukkueesi niin Suomesta kuin maailmaltakin?

  • Ulkomaisista joukkueista suosikkijoukkueeni on Liverpool jota olen kannattanut koko ikäni. Suomen joukkueista suosikkini on HJK

 

Kiitos Toni ja erinomaista tammikuuta – tehdään tästä yhdessä ihan huikea vuosi LePassa!