LePan päiväkotitapahtuma - Kaikki pelissä

23.8.2011


LePan tiistain päiväkotitapahtuma liikutti alueen päiväkoteja futiksen parissa. Mukana oli 6 päiväkotia ja noin satakunta lasta. Tunnelma oli korkealla.

LePan ensimmäinen päiväkotijalkapallotapahtuma onnistui upeasti Leppävaaran urheilupuiston uudella tekonurmella. Aamupäivän tapahtumaan oli ilmoittautunut kuusi päiväkotia ja futiksen riemujuhla aloitettiin yhteisellä alkujumpalla. Alkuverryttelyn jälkeen päiväkotien lapset ja opettajat kiersivät rasteilla, joissa harjoiteltiin jalkapallon lajitaitoja erilaisten leikkien kautta. Päiväkodit pelasivat myös yhden ottelun toista päiväkotia vastaan ja tunnelma urheilupuiston nurmella oli riemuisa. Päivän päätteeksi lapsille jaettiin diplomit ja päiväkodit saivat mukaansa pallot sekä Pustan ja Pampan -futisseikkailun.

Tapahtumassa leikkien ja pelien ohjaajina toimivat Leppävaaran yläkoulun yhdeksännen luokan jalkapalloilijat liikuntalinjalta. LePa järjestää samankaltaisen tapahtuman keväällä uudestaan sillä saatu palaute on ollut erittäin myönteistä ja tämä oli myös päiväkotien toivomus.

LePa kiittää osallistuneita päiväkoteja sekä loistavasti sujunutta yhteistyötä Leppävaaran yläkoulun kanssa.