Toukokuun vapaaehtoinen: Kaija Lehtimäki

3.6.2021LePan toukokuun vapaaehtoisena palkitaan Kaija Lehtimäki. Kaija toimii joukkueenjohtajana P2014-ikäluokassa sekä huoltajana P2010-11 harrastejoukkueessa. Hän on toiminut aktiivisesti erilaisissa järjestöissä opiskeluajoista lähtien, ja nauttii siitä, että pääsee osallistumaan. LePaan Kaija on tullut omien poikiensa mukana.

”Poika on vielä sen verran nuori, että harrastusmatkat on joka tapauksessa kuljettava yhdessä. Sen myötä tuntui myös luonnolliselta osallistua P2014-ikäluokan toimintaan. Joukkueenjohtajana haluan toivottaa jokaisen uuden pelaajan henkilökohtaisesti tervetulleeksi mukaan. Käytän myös harjoitusten ajan siihen, että juttelen vanhempien kanssa kentän laidalla,” Kaija kertoo.

Kuukauden vapaaehtoinen palkitaan lahjakortilla yhteistyössä K-Supermarket Leppävaaran kanssa.

 

Kaijaa kuukauden vapaaehtoiseksi ehdottaneet kommentoivat näin:

”Meille tuli todella tervetullut olo, kun poikamme aloitti jalkapallon LePassa juuri Kaijan ansiosta. Hän luo hyvän hengen koko toimintaan ja koko ikäluokan yhteisöllisyyden tunteen. Hieno panos kaikkien poikien jalkapalloharrastukseen.”

”Hoitaa niin hienosti kaiken ja käyttää varmaan todella paljon aikaa meidän kaikkien hyväksi!”

”Kaija on tosi positiivinen, helposti lähestyttävä ja hoitaa hommansa tosi hyvin!”

”Joukkueen ikäluokkavastaava, joka on lähes joka treeneissä paikalla ottamassa jokaisen uuden pelaajan vastaan, juttelemassa vanhemmille ja kertomassa positiivisesti toiminnasta. Erittäin positiivinen asenne ja vanhemmille helposti lähestyttävä.

Hän tekee taukoamatta joukkueen hyväksi jojon tehtävät ja hoitaa ne mallikkaasti. Tiedotus on ollut erittäin hyvää, ei ole jäänyt yhtään tiedotetta välistä. Koko ajan tietää, missä mennään joukkueen kanssa!

Kaijan kaltaisia positiivista energiaa jakavia, tehtäväänsä omistautuneita joukkueenjohtajia tarvitaan enemmän! Unelmien vapaaehtoistyöntekijä!”