Jalkapallokoulu

Jalkapallokoulu on tarkoitettu ensisijaisesti vuonna 2012-syntyneille pojille ja tytöille. Myös 2011-syntyneet otetaan mukaan, ja pyritään sitten ohjaamaan jo olemassa olevaan ikäluokkatoimintaan LePassa. 2013-syntyneitä voidaan ottaa kokeilemaan ja mahdollisesti mukaan.

Harjoituksiin tarvitaan mukaan ehdottomasti oma pallo (koko 3), juomapullo, nappulakengät/lenkkarit ja urheilulliset vaatteet. Mukaan voit tulla milloin vain! Uudet pelaajat ovat tervetulleita!

Jalkapallokoulu alkaa 25.4 tiistaina klo 18.00-19.00 Veräjävahdin kentällä LePa-areenalla (jäähallin ja Veräjäpellon koulun vieressä, missä tällä hetkellä on vielä kuplahalli). Harjoitukset aina tiistaisin 18.00-19.00 Veräjävahdin kentällä. Paikalla tulee olla valmiina oikeassa varustuksessa klo 18.00.

Kalenteri:

25.4 - 13.6 ensimmäinen jakso
14.6 - 7.8 kesätauko
8.8 - 12.9 toinen jakso


Jalkapallokoulun hinta on 110 euroa (huhti-syyskuu), joka sisältää ohjatut harjoitukset, harjoituspaidan, vakuutuksen+korttelipassin. Kesäkuun aikana tai myöhemmin mukaan tulleiden hinta on 70 euroa.

Voi tulla kokeilemaan ensin 2 kertaa, ennen kuin päättää osallistumisestaan.

ILMOITTAUTUMINEN: http://www.ilmari.fi/lepa/

->  KESÄN JALKAPALLOKOULU 2017 


 

Lisätietoja:

Antti Ruonala, Valmennuspäällikkö U10-13 Leppävaaran pallo

antti.ruonala@leppavaaranpallo.com

0408397875

 

Seikkailu jalkapallon parissa LePassa aloitetaan usein seuran järjestämässä jalkapallokoulussa. Futiskouluun otetaan mukaan aina aloitusvuonna 5 vuotta täyttävät tytöt ja pojat. Vanhemmat pelaajat voivat liittyä suoraan oman ikäluokan toimintaan mukaan.

Jalkapallokoulun toiminnasta ja organisoinnista vastaa junioripäällikkö/jalkapallokouluvastaava yhdessä valmennuspäällikön kanssa. Apuohjaajina harjoituksissa toimivat seuran vanhimmat juniorit ja lasten vanhemmat.

Kesän jalkapallokoulu päättyy syyskuussa, jonka jälkeen lapsista muodostetaan uudet toimivat ikäluokat seuraan.

Jalkapallokoulussa lapset oppivat lajitaitoja erilaisten liikunnallisten leikkien, lasten kehitystasolle sopivien taitavuusharjoitteiden sekä sovellettujen pienpelien kautta. Hauskaa, kehittävää ja opettavaista liikuntaa miellyttävässä oppimisympäristössä.

Talvisin harjoituspaikkana toimii jokin Leppävaaran alueen koulun sali ja kesäisin alueen tekonurmi- ja hiekkakentät.

Harjoituksiin voi tulla kokeilemaan milloin vain. Varsinainen ilmoittautuminen tapahtuu aina netin kautta ilmoittaumislomakkeella (etusivulta -> ilmoittautuminen tapahtumiin -linkistä). Mukaan harjoituksiin tarvitaan ehdottomasti oma pallo (koko 3), urheilulliset vaatteet, nappulakengät/lenkkarit ja juomapullo. Jalkapallokoulun hintaan kuuluu harjoituspaita, ohjatut harjoitukset ja korttelipassi+vakuutus.

Tervetuloa mukaan!

Yhteydenotot mielellään sähköpostilla.

Yhteyshenkilömme ja lisätiedot:

Antti Ruonala
puh. 040-8397875
antti.ruonala@leppavaaranpallo.com