Jalkapallokoulu

Jalkapallokoulu on tarkoitettu ensisijaisesti vuonna 2013-syntyneille pojille ja tytöille. Myös 2012-syntyneet otetaan mukaan, ja pyritään sitten ohjaamaan jo olemassa olevaan ikäluokkatoimintaan LePassa. 2014-syntyneitä voidaan ottaa kokeilemaan ja mahdollisesti mukaan.

Harjoituksiin tarvitaan mukaan ehdottomasti oma pallo (koko 3), juomapullo, nappulakengät/lenkkarit ja urheilulliset vaatteet. Mukaan voit tulla milloin vain! Uudet pelaajat ovat tervetulleita!

LePa:n jalkapallokoulu 2013-syntyneille tytöille ja pojille alkaa keskiviikkona 10.1 klo 18.00.

Jalkapallokoulu pidetään keskiviikkoisin klo 18-19 LePa-Areenan ylipainehallissa (tekonurmi alusta) talvikaudella 8.11.2017 - 28.3.2018
Jalkapallokoulun hinta talvikaudelle on 250e. Kesän jalkapallokoulu alkaa huhtikuussa.

Hintaan kuuluu ohjatut harjoitukset hallissa, jalkapallokoulun paita ja pelipassi minkä mukana vakuutus. Varustus jalkapallokengät/lenkkarit, oma pallo, urheiluun soveltuvat vaatteet ja juomapullo.

Voit tulla kokeilemaan ensin 2 kertaa, ennen kuin päättää osallistumisestaan.

Seikkailu jalkapallon parissa LePassa aloitetaan usein seuran järjestämässä jalkapallokoulussa. Futiskouluun otetaan mukaan aina aloitusvuonna 5 vuotta täyttävät tytöt ja pojat. Vanhemmat pelaajat voivat liittyä suoraan oman ikäluokan toimintaan mukaan.

Jalkapallokoulun toiminnasta ja organisoinnista vastaa junioripäällikkö/jalkapallokouluvastaava yhdessä valmennuspäällikön kanssa. Apuohjaajina harjoituksissa toimivat seuran vanhimmat juniorit ja lasten vanhemmat.

Kesän jalkapallokoulu päättyy syyskuussa, jonka jälkeen lapsista muodostetaan uudet toimivat ikäluokat seuraan.

Jalkapallokoulussa lapset oppivat lajitaitoja erilaisten liikunnallisten leikkien, lasten kehitystasolle sopivien taitavuusharjoitteiden sekä sovellettujen pienpelien kautta. Hauskaa, kehittävää ja opettavaista liikuntaa miellyttävässä oppimisympäristössä.

Talvisin harjoituspaikkana toimii jokin Leppävaaran alueen koulun sali ja kesäisin alueen tekonurmi- ja hiekkakentät.

Harjoituksiin voi tulla kokeilemaan milloin vain. Varsinainen ilmoittautuminen tapahtuu aina netin kautta ilmoittaumislomakkeella (etusivulta -> ilmoittautuminen tapahtumiin -linkistä). Mukaan harjoituksiin tarvitaan ehdottomasti oma pallo (koko 3), urheilulliset vaatteet, nappulakengät/lenkkarit ja juomapullo. Jalkapallokoulun hintaan kuuluu harjoituspaita, ohjatut harjoitukset ja korttelipassi+vakuutus.

Tervetuloa mukaan!

Yhteydenotot mielellään sähköpostilla.

Yhteyshenkilömme ja lisätiedot:

Antti Ruonala, Valmennuspäällikkö U10-13 Leppävaaran pallo
puh. 040-8397875
antti.ruonala@leppavaaranpallo.com