LePa

Linkkejä

 

Tervetuloa mukaan Lepaan - Leppävaaran omaan jalkapalloseuraan!

Leppävaaran Pallo on kasvanut 1980- ja 1990-luvun kyläseurasta yhdeksi merkittävimmäksi espoolaiseksi kasvattajaseuraksi. Kauden 2013 lopussa pelaajia oli seurassamme 1046 alkaen jalkapallokoululaisista (5v) päättyen ikämiehiin (35 v ja vanhemmat).  LePa:ssa harrastavat tasapuolisesti sekä pojat että tytöt.

LePa on alueen oma jalkapalloseura! LePa:n toiminta on profiloitunut viime vuosina yhä nuorempiin.  Seura panostaa voimakkaasti alle 14-vuotiaiden toimintaan. Valmennustoimintaa johtaa seuran 2 kokopäivätoimista valmennuspäällikköä yhdessä nappulapäällikön ja Fortum tutorin kanssa. Seuran johtokunta vastaa toiminnan ohjauksesta.

Harrastus lähellä kotia! Leppävaaran Urheilupuisto ja lähialueen kentät tarjoavat toiminnallemme hyvät olosuhteet ja LePa on mukana kehittämässä niitä edelleen paremmiksi.

Vihreä väri valloittaa Leppävaaran! Leppävaaran Pallo näkyy voimakkaasti alueen katukuvassa: tytöt ja pojat kulkemassa harjoituksiin ja jalkapallokoulut alueen kentillä. Tunnelma tiivistyy edelleen lähestyttäessä urheilupuiston tekonurmia.

Kaikki pääsevät mukaan!  Ikäluokkamalli  on LePa:n toimintamalli. Emme muodosta perinteisiä korttelijoukkueita ("seuroja seuraan"), vaan jokainen ikäluokka toimii yhtenäisenä isona "jalkapalloperheenä".